5 stærke på hvorfor du ikke må købe andre goggles end vores

1. Dårlig kvalitet...

Finder du ikke hos os! Vores goggles er udelukkende lavet af materialer af høj kvalitet, men er samtidig prissat signifikant under sammenlignelige brands. (Den er god nok!) Alle vores goggles er endda blevet topanmeldt flere gange og sammenlignes med markedets bedste.

2. Skidt sigtbarhed...

Nope - takket være vores specialudviklede high-contrast teknologi, så kan du med vores XE2 og XEp linser se flere farver hvorved kontrasterne i terrænet bliver tydeligere. Så det er slut med at give "dårligt sigtbarhed” skylden for eventuelle manglende evner. Vores design er alså ikke kun lavet for at få dig til at se cool ud, men i lige så høj grad for at give dig den bedst mulige funktionalitet.

3. Ingen beviser...

Jooo - altså vi er officiel partner med Danmarks Skiforbund og sponsor for de danske alpine og freestyle-landshold. Når vores goggles er gode nok til OL, så må de være gode nok til de fleste.  

4. Ingen UV beskyttelse eller fede features...

Selvfølgelig har vi det: fuld UV400-beskyttelse (UVA + UVB) • Revo-coating (det samme som NASA bruger til astronautgear) • Anti-ridse- og dobbeltlags anti-dug coating • 3-lags skum for premium komfort • 3 silikone-linings på alle straps for at den bliver på hjelmen • 2-års garanti (ikke at du får brug for det) • Udskiftelige straps og linser • Gratis hardbox til opbevaring • Gratis mikrofiberposer til rengøring og beskyttelse • Gratis ekstra gul linse til overskyet vejr for XE2-pakker (du får altså 2 linser).

Shop goggles now

5. Miljøet betyder noget…

For os betyder det alt, at give noget tilbage! De fleste ved det faktisk ikke, men vi arbejder en NGO i Colombia på at fjerne plastaffald fra Stillehavet og styrke de lokale samfunds evner til at håndtere det affald de genererer og dumpes i havet. Selvom vi gør mere end bare at sikre opsamlingen af plastikaffald, så har vi valgt at formulere det helt enkelt: for hvert MW produkt du køber sikrer vi opsamlingen af 2 kg plast fra Stillehavet. Læs mere under Clean Ocean.

Read more here

DANMARK HAR INGEN BJERGE, SÅ HVORFOR DOG GOGGLES?..

Eh ja, Grønland er jo en del af det danske rigsfælleskab, så … Men hvis det er grunden til, at du ikke er overbevist, så er det ikke sikkert, at vi kan hjælpe dig. Medmindre du vil have 10% rabat ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev?… That’s it - gå for det. Du vil kun fortryde, hvis du venter for længe, og vi er udsolgt, og du derned er tvunget til at købe de samme dyre mainstream-brands, som størstedelen af de mennesker som kommer til at stå i liftkø med har på.. Så hvis du vil skille dig lidt ud fra mængden på din skiferie, er valget ret klart, synes du ikke?! 

Shop goggles now