New and better than ever

Vores nyeste kollektion, hvor vi har lagt ekstra meget vægt på kvalitet og design, hedder MW. Med tre nye acetatmodeller og tre nye metalstel, er der en model til enhver og enhver lejlighed.

Kig nedenfor, og hils på ANNA, ROE, DYLAN, ARI, LENNON og QUENTIN.

Se kollektionen

MW Acetat solbriller

Vi introducerer ROE, DYLAN og ANNA, som alle er håndlavede af nogle af de bedste materialer. Der er lagt utallige timer i designet og ikke mindst i detaljegraden.

ROE

Skabt sammen med den danske fashion blogger Sophia Roe. ROE har et unikt design udformet af de bedste materialer, og sætter derfor solbrillerne på niveau med alle andre high-end solbriller på markedet. ROE findes i 3 af vores mest populære farvemodeller: Tortoise (billedet), Black og Champagne.

Indersiden af stængerne er lavet i transparent acetat, så de fine detaljer af metallet står helt skarpt. Vi har laserindgraveret riller på spidserne af stængerne (bag øret), for øget komfort samt sikrer, at solbrillerne bliver hvor de skal. ROE er en sand unisex model, og passer lige så godt til kvinder som den gør til mænd.

Se ROE

ANNA

En model for dem som tør være dristig, ANNA kommer i to farver. Black og den nye Tortoise Pearl (billedet).

Stellet er handlavet i acetat, hvilket betyder, at ingen to par er ens. Hvert par ANNA Tortoise Pearl har et helt unikt mønster, hvilket reflekterer modellens eksklusive look. ANNA har det nye signatur MW logo i guldkrom. Nitterne fra hængslerne på både stænger og forsiden af solbrillerne er blandt de små detaljer der løfter hele udtrykket af dette klassiske stel.

Se ANNA

DYLAN

Den mindste af MW acetat modellerne, DYLAN er et par solbriller i et slankt look, som med sikkerhed vil få enhver påklædning til at se helt skarp ud. Modellen kommer i Black (billedet) og i den nye farve Dark Horn. Særligt sidstnævnte kommer virkelig til udtryk i solen. 

De rene linjer og de buede kanter giver DYLAN et simpelt men sofistikeret look. Laser-indgraveret riller er blevet tilføjet ved spidserne (bag ørerne), hvilket giver et en forbedret tilpasning. DYLAN passer perfekt til både mænd og kvinder.

Se DYLAN

NEW AND IMPROVED

Vi givet tre af vores eksisterende MessyWeekend modeller en mærkbar opgradering.

GRACE (Black og Transparent Green), LIV (Tortoise, Black og Pink) og LOUIE er nu en del af MW-linjen, der produceres med højere kvalitets acetat, stærkere 5-barrel hængsler og fine detaljer fra fronten af rammen ned til rammens spidser. Sammen med resten af de nye MW-acetatmodeller så har GRACE, LIV og LOUIE alle fået vores signatur MW-logo på siden af hver tempel sammen med de to ikoniske priknitter.

Se GRACE, LIV og LOUIE

MW Metal solbriller

Her får du et smugkig til vores nye metalmodeller: ARI, LENNON og QUENTIN! Vores fortolkning af kassiske stel til ethvert ansigt.

Disse vil blive tilgængelige for PRE-ORDER den 9. juni.

ARI

ARI (Gold) er en af vores mest gennemførte modeller.

Det tynde dog robuste stel gør solbrillerne utroligt lette, mens de håndsyede stykker læder mellem øjnene og på stængerne fuldender design og udtryk. Ved tindingernes front har vi diskret indgraveret MW signatur-logoet ind i metallet. ARI kommer i to farver: Gold (billedet) og Silver.

ARI er til den maskuline side, men kan også sagtens bæres af kvinder.

Pre-Order ARI

LENNON

LENNON er muligvis det mest klassiske par i MW kollektionen. Det tynde metal stel og de små runde linser er beviset for at 'Less is more'.

De rolige brune linser, et gyldent metal stel og Tortoise-acetat der er placeret på stængerne bag ved ørerne giver det enkle og æstetiske udtryk. Som på vores MW's acetatmodeller, så er spidserne af stængerne (bag øret) rillet, så solbrillerne bliver hvor de skal.

LENNON er en unisex model.

Pre-Order LENNON

QUENTIN

Hvis et par har det hele, så er det QUENTIN. Højkvalitets materialer, fine detaljer og et letvægtsdesign der sikrer et komfortabelt fit.

Denne model er tilgængelig i to farver: Gold Black (billedet) og Gold Brown. Stellet er en kombination af acetat og metal og bærer en metalstang over broen (mellem øjnene). På stængerne bag ved ørerne har vi syet et stykke brunt læder, der både forbedrer komforten og ikke mindste udtrykket. 

Der er et laserindgraveret signatur logo på en enkel metaloverfladerne, mens resten af metalstængerne er udskåret i et detaljeret zigzag mønster.

Mængden af detalje i QUENTIN gør den helt unik. Modellen er en unisex model.

Pre-Order QUENTIN