MESSYWEEKEND MAGIEN

Lev dit liv - du har kun ét. Derfor er vores motto hos MESSYWEEKEND at sikre, at hver dag føles som weekenden. Det er dén følelse vi, som brand og organisation, tror på og sigter efter at dele med verden. Hver. Eneste. Dag.

Hos MESSYWEEKEND stræber vi efter at vise alle, hvordan man virkeligt føler den og er sit ekstraordinære selv. Omfavn MESSYWEEKEND magien og få hver dag til at føles som weekenden.

Vi er MESSYWEEKEND

MESSYWEEKEND er designet i København af et ungt og kreativt team. Vi tager ikke os selv alt for højtideligt, men vi har en skarp holdning til solbriller.

Vi har naturligvis alle de klassiske modeller der passer til alle ugens dage til både mænd og kvinder - men hos os er det altid fredag, hvilket også kommer til udtryk i vores design. Du vil derfor stå helt skarpt med et par MESSYWEEKENDs.

DRÆBERKVALITET

MESSYWEEKEND solbriller er håndlavet af nogle af de bedste materialer. Det giver dig frihed til leve dit liv uden bekymringer eller frygt for at miste eller ødelægge dine solbriller når du danser, headbanger, fester, skateboard'er, står på ski eller kommer til at sætte dig på dem. Vi kender det selv!

Så køb bare et par MESSYWEEKEND's uden skyggen af dårlig samvittighed.

Der bliver smidt mere end 8 mio. tons plastikaffald i verdenshavene hvert år!

Skræmmende tal, ikke sandt? Det synes vi, hvorfor vi har besluttet at facilitere oprydningen af 10 KG plastikaffald for hvert par MessyWeekend solbriller vi sælger.

Dette gør vi via et partnerskab med NGO’en Proartso, samt et fokus på bæredygtige løsninger. Vores donation sikrer bl.a. uddannelse af lokalsamfund ved Stillehavet i Colombia, hvorved de opnår knowhow om opsamling, sortering og genanvendelse. Dette setup medfører, at det skadelige plastikaffald bliver fjernet, samtidig med at det bliver en indtægtskilde for de lokale, da de sælger affaldet til genanvendelse. Sagt med andre ord er der skabt et fint lille økosystem.  

Har du yderligere spørgsmål eller ønsker at donere uden at købe et produkt, så kontakt os her:

Let's talk
x

Get 15% off your first order

All you have to do is to sign up below and be the first to know about exclusive offers and news

Welcome to MessyWeekend

Please pick a store

Available payment methods in our DK store