Autumn/Winter 21

Find dit perfekte par solbriller og Blue Light briller til efterårssæsonen. Få en gratis beanie med hvert køb! Husk at tilføje til indkøbskurven og brug koden "AUTUMN".

Køb Nu

DEN PERFEKTE EFTERÅRSKOLLEKTION

Vi har sammensat en kollektion af de modeller og farver, som vi mener er essentielle til efterårssæsonen.

Solbriller til efteråret

Du tænker måske: “hvorfor skulle jeg købe solbriller nu, når det ikke er sommer længere?”. Udover at solbriller er cool året rundt, så er der stadig en masse af UV-stråling i de kolde måneder. Dertil står solen også lavere på himlen og blænder derfor også markant mere på denne tid af året. Derudover kan solbriller også beskytte dine øjne fra den kraftige efterårsvind, hvilket fører til tøre øjne og hud.

Men denne kollektion er ikke kun funktionel - de farvede linser gør solbrillerne til den perfekte statement-accessory til enhver aften i byen.

Shop kollektionen

Orange & Blå

Alle disse solbriller har sorte håndlavede acetatstel med enten orange eller blå linser - en vindende kombination til efteråret. Begge linser har fuld UV400 beskyttelse, og giver en forbedret farveopfattelse og tydeliggører kontraster, hvorfor de er ideelle til mørkt og overskyet vejr.

Shop downey black blue

Gul & Amber

Denne farvekombination udstråler ikke blot efterårsstemning, men især de gule linser er ideelle til efterårsvejret. Da de ikke er så mørke som traditionelle linser, giver de dig mulighed for at se mere klart og tydeligt, samtidig med at de blokerer UV-strålerne. Desuden får den gule nuance alting til at se lidt varmere og lysere ud - præcis hvad du har brug for på en trist, overskyet novemberdag.

Vi lancerede Amber-farvevarianten sidste efterår, så det var en selvfølge at inkludere den i dette års sæson. Den varme farve er indbegrebet af efteråret.

Shop downey tortoise yellow

Blue Light briller

De lange sommeraftener i selskab med vennerne i det fri er forbi. Hyggesæsonen er over os - og det betyder, at vi sandsynligvis tilbringer mere tid foran vores digitale enheder. Vores Blue Light briller er designet til at blokere det uhensigtsmæssige blå lys, som kommer fra skærmene, og som kan føre til øjenbelastning, tørre øjne, hovedpine samt dårlig nattesøvn. Vi giver endda 30 dages fuld tilfredshedsgaranti - ingen effekt efter 30 dages brug, kan du returnere og få dine penge tilbage.

køb vores blue light briller

Tre farvekombinationer

Orange & Blå. Gul & Amber. Blue Light.