The FLOAT

Wed, Nov 06, 2019

 

Med lanceringen af vores nyeste skud på stammen, The INUIT, samt to nye linse-teknologier, må vi også lade noget af det gamle gå. Dette betyder dog ikke at vores sortiment bliver mindre, men blot at vores tidligere skibriller med XE-one linser bliver opgraderet med vores nyeste XE2-linser. Modelnavnet på skifter fra ‘XE-One’ til ‘The FLOAT’ for give vores opgradering sin egen.


Samme model ny XE2-teknologi

The FLOAT er som noget nyt udstyret med vores nyeste XE2-linse, som er en forbedret version af XE1-linsen. XE2-linsen har to lag fremstillet af førsteklasses optisk kvalitets polycarbonat, som gør XE2 både tynd, let og praktisk talt umulig at knække.

XE2-linsen er udstyret med en høj-kontrast, specielt udviklet til skisport og vejrforholdene i bjergene. Vi har tilføjet kontrast-forbedrende farvestoffer for at finjustere lys-spektret, som derved øger farvekontraster samt reducerer blænding fra sol og sne. Den violette linse giver forbedret farvegenkendelse, og frasorterer hvidt og blåt lys, for at få kontraster og konjunkturer til at fremstå klarere. Dette er en fordel, når du skal danne dig et overblik over skibakkens form og sneens konjunkturer, og gør det muligt for dig at se og undvige eventuelle bump og snedriver når du står på ski.

Høj-kontrast linsen hjælper dig med at se tydeligere i uklare og tågede forhold, hvilket mindsker belastning af øjnene og øger komforten i ellers uklare forhold. Når du suser ned af pisten med høj fart, vil du med høj-konstrast linsen letterer kunne manøvrerer gennem, udenom og over bump og hop på vejen, som det blotte øje normalt ville overse.

 

På indersiden af XE2-linsen har vi anvendt en anti-dug belægning samt ventilationssystem, der giver optimal forebyggelse mod dug gennem hele dagen.
På ydersiden har vi tilføjet nano-coating for gøre linsen modstandsdygtighed overfor ridser, og tilføjet en klar super-hydrofobisk og vandafvisende belægning, der gør XE2 let at rengøre.

Du kan vælge The FLOAT med enten grøn (Revo-mirror-coated) eller sølv (mirrored), hvor vi anvender den samme coating, som NASA anvender til at beskytte deres astronauter mod skadeligt UV-lys. Vores revo-mirror-coating filtrerer skadeligt tillader, så dine øjne kun udsættes for det lys, som er gavnlig for dit syn på pisten.

 

 

 

Revo-coatingen er en polariserings-teknologi, som beskytter dig 100% mod blændinger fra direkte lys og genspejlinger fra eksempelvis vand, sne og luftspejlinger på vejene. Revo-coatingens farvesortering er også konstrastforbedrende for øjet der ser, når den eliminerer blænding og skarpe refleksioner.

Sidst men ikke mindst har XE2 fuld UV400 beskyttelse (UVA+UVB), såvel som beskyttelse mod det skadelige blå lys

 

Nemt og udskifteligt look i bedste kvalitet

Måske er den glade ejer af vores tidligere XE-One skibriller, og kender allerede til skibrillens komfort og urokkelighed på hjelmen, hvilket vi selvfølgelig ikke har fjernet. Stellet er produceret i det fleksible kvalitets materiale kaldet ‘termoplastisk polyuretan’, som gør The FLOAT super holdbar og let at have på.

Hertil er tilføjet tre lag blødt skum på indersiden af stellet, som beskytter dit smukke ansigt mod den kolde vind, og gør The FLOAT behagelig at have på en hel dag i sneen.

Stropperne udkommer i et nyt design, heraf i sort og i hvid, med anti-slip i form af tre silikone-linjer, som forebygger at The FLOAT glider eller slipper, men bliver, hvor du vil have dem.

Yderligere har vi produceret to limited edition pro straps inspireret af vores helt og ikon, Glen Plake - freestyle guden over dem alle, hvor du muligvis vil genkende stroppernes 80’er vibe, fra vores Kickstarter kampagne her. Stropperne kan let udskiftes med blot to klik.

Ekstra gear til din skitur

På overskyede dage og i snevejr er det endnu vigtigere at have udstyret i orden for at kunne se klart. Derfor får du sammen med dine FLOAT skibriller et ekstra sæt overcast linser i gul. Den gule overcast linse, giver dig bedre gennemsigtighed og hjælper dig med at se klart, når vejret ikke er det.

Produceret og testet af eksperter

The FLOAT er testet i samarbejde med MessyWeekend og professionelle freestyle ski-sportsudøvere i Alperne.

Vores fabrikant producerer allerede ski goggles for to af verdens top fem bedste ski-goggle brands, og har en lang historie inden for fabrikering af udstyr, som anvendes af olympiske atleter, og fokuserer derfor på kvalitet, varighed og pasform, hvilket kendetegner ‘The FLOAT.’