The INUIT

Thu, Nov 07, 2019

 

INUIT er MessyWeekend’s nyeste produkt inden for vinterudstyr, hvor design og funktionalitet går hånd mødes i én skibrille. INUIT blev offentliggjort oktober 2019 på Kickstarter, og indtjente en halv million på blot to uger. INUIT har alle de nødvendige funktioner du behøver i én skibrille, samt et moderne design inklusiv to limited edition stopper med et 80’er twist.

 

The INUIT med unik XEp-teknologi

Vores INUIT skibrille kommer med en unik XEp-linse, hvilket er en fotokromisk version af XE2-linsen som medfølger til vores FLOAT skibrille.

En fotokromisk linse ændrer farve efter lysforholdene, hvilket er en fordel, når vejret skifter.  XEp-linsen reagerer på kombinationen af sollys og UV-stråler, hvor fotokromiske molekyler automatisk og konstant re-kalibrerer i takt med at vejret og lysforholdene ændres.

Når den skarpe sol rammer eller skyerne tager over, vil XEp-linsen skifte til en mørke eller lysere tilstand på blot til 25 sekunder. På grund af XEp-linsens hurtigt skiftende overgange får du med garanti klart udsyn all day, every day, og behøver derfor ingen ekstra linser.

Yderligere har XEp linsen anti-fog system, på grund af dobbelte glas, fungerer på samme måde som termoruder og forebygger kondensering og dermed dug på din linse.

INUIT kommer med en blå-violet Revo-mirror-coating, som er ideel i lyse omgivelser, såsom snelandskaber. Revo-mirror-coating reducerer chancen for at blive blændet af sol og sne, ved at filtrere hvidt og blåt lys. Revo-coatingen er en NASA-baseret teknologi, som beskytter, øger og forbedre din udsyn på pisten.

XEp-linsen er fremstillet af en patenteret indstøbt film, som sikrer den højeste optiske kvalitet og dermed en ensartet tone ændring såvel som modstandsdygtig mod alt slags vejr.

Den cylinderforme Inuit leverer et perifert synsfelt, hvilket betyder et op til 18% bredere synsfelt sammenlignet med vores FLOAT goggles.

Sidst men ikke mindst har XE2 fuld UV400 (UVA+UVB) beskyttelse.  


INUIT er testet af eksperter

INUIT er testet af det nationale danske skiteam i alperne, hvor Frederik Højgaard vise, hvordan den fotokromiske linse virker:

 

Skibriller med som både har fotokromiske og Revo-mirrored linser er en meget unikt sammensætning og ses ikke ofte, hvis overhovedet på skibrille markedet. Lede efter fotokromisk kvalitet i et par skibriller, vil du ofte finde disse op til 60% dyrere, end hos MessyWeekend. Go til Kickstarter her, for at blive den glade ejer af et par fotokromiske INUIT skibriller. 

 

Fleksibelt og holdbart stel

Vores Inuit-model er fremstillet af letvægts materialet TPU (termoplastisk polyurethane), som både er ekstremt fleksibelt, holdbart og sikrer en fantastisk pasform til alle ansigter og hjelme.

Ligesom vores FLOAT-model har INUIT en tre-lags skum-teknologi, som sikrer dig god luftgennemstrøm, forebygger dug og giver dig optimalt komfort hele dagen.

Når du køber INUIT skibrille kan du vælge stropper i enten sort eller hvid. Stropperne er udstyret med tredobbelte silikone-linier, således at dine ski goggles bliver, hvor de skal gennem hele dagen, og for at skabe et fashionabelt look, har vi anvendt en mat silikone til vores MW logoer. Med blot to klik, kan let udskifte stropperne og  ændre udseendet på dine goggles.

Som en hyldest til INUIT og vores helt og idol Glen Plake - freestyle guden over dem alle - har vi produceret nogle limited edition straps, hvor du muligvis vil genkende den samme 80’er vibe, som i vores Indiegogo kampagne her.