VORES HISTORIE

TIL DEN SULTNE GENERATION

Vi er en del af den sultne generation. Vi lever, vi lærer, vi fortsætter med at gro. Vi forstår at vores kunder bliver mere og mere sofistikeret og er vel informerede. Vores produkter bliver designet her i København. Vi er et ungt, autentisk og internationalt hold der har en stor holdning til kultur og solbriller.

Vi nedbryder barrierene

Vi nedbryder barrierene mellem tilgængelighed og aspirationer i fashion, ved at redefinere hvor denne grænse skal sættes. Vores produkt fremhæver skandinavisk minimalisme, som bygger på vores dedikation til design og kvalitet.

Vi gøre en forskel

Helt fra starten, vidste vi, at vi vil give noget tilbage til kloden. Derfor har vi lavet 1 = 2 initiativet. For hvert par MESSYWEEKEND solbriller vi sælger, sikre vi at der bliver samlet 2 kg plastik affald fra verdenshavene.

Find ud af mere

VI ER MERE END SOLBRILLER

MESSYSNOW

Vores lidenskabsprojekter reflektere os som en virksomhed og som individer. Vi startede ikke MessySnow, bare for at sælge sne goggles, we bruger dem også selv. We sponsorerede CPH Open Snow '19, hvor nogle af de bedste freeskiers og snowboarders fyrerede den af i Sverige. Vi har også fået vores to ski eksperter Frederik og Thomas til at hjælpe os med nogle rigtig grinern og informative ski tutorials, som du kan finde på vores YouTube kanal.

Se nu

MESSYMUSIC

Hvad er en weekend uden god musik? Om du hænger ud på stranden, chiller derhjemme eller skal til fest med vennerne, så er musik helt central i vores verden. MessyMusic er vores måde at samarbejde med seje danske upcoming bands fra hele landet.

MESSYSKATE

Messy holdet er fuld a ivrige skateboardere, så vi startede MessySkate ud fra en stor personlig interesse for kulturen. Hvis du ikke kan have det sjovt på arbejdet, hvad er så ideen, ik'? I 2019 var vi med-sponsorer af CPH Open, og selvfølgelig sørgede vi for at få noget rigtig fedt content til jer!