2021 Messy julegave-guiden

Find den perfekte julegave: goggles, solbriller og vinter accessories.

Bliv klar til skisæsonen

Til den eventyrlystne skiløber

Hvis du er den friluftsglade vintersporttype, er ACHTON XEp-skibrillerne en absolut must-have gave. Skibriller i topklasse med både high-contrast- og fotokromisk linseteknologi. Det fotokromiske filter tilpasser sig automatisk efter hvor meget sollys der er på få sekunder.

Lige nu kører vi et sindssygt godt tilbud på linser: få en gratis linse efter eget valg ved hvert køb et et par ACHTON XEp-skibriller! Du skal blot bruge koden "FREELENS" ved kassen.

Shop nu

Til den stilfulde skiløber

Hvis du ikke er en ivrig skiløber, men stadig nyder at tage på skiferien i Alperne, så vil vores nyeste model af skibriller helt sikkert være noget for dig! ACHTON XE2 Dark Grey – med high-contrastlinseteknologi – er vores fedeste model hidtil! Brillerne kommer med en ekstra gul Overcast-linse, som du nemt kan udskifte med det smarte magnetiske skiftesystem.

Shop nu

Til vintersportelskere

Skibriller er ikke det eneste must-have for vintersportselskere. Sørge for at holde varmen med vores Neck Tube, fremstillet af 100% merinould. Merino uld er ultra blød og holder din hals varm i den barske kulde, samtidig med at det er åndbar og naturligt fugt- og lugtafvisend. Den perfekte julegave til alle, der tilbringer meget tid udendørs om vinteren, ikke kun på pisterne.

Shop nu

Hyg dig i base layers i merinould

Performance- eller hyggetøj? Hvad med begge dele? Drop det sædvanlige par sokker denne jul, og opgrader til et eller begge af vores 100% merinould base layers. Perfekt som et ekstra lag på de iskolde vinterdage, eller som superblødt og superkomfortabelt lounge-wear på de dage, hvor du ikke flytter dig fra sofaen.

Shop nu

Must-have-briller

Til Netflix-bingeren

Hvis du planlægger en Netflix-maraton af alle julefilmene, har vi den helt perfekte gave til dig (og dine øjne!) Blue Light briller – den ultimative øjenbeskyttelse mod uhensigtsmæssige blå lysstråler fra alle dine digitale enheder.

De kan ikke kun hjælpe med at reducere øjenbelastning, men også at forbedre din generelle søvnkvalitet, så du føler dig veludhvilet. Med vores Blue Light briller kan du binge hele natten lang uden at overanstrenge dine øjne.

Shop nu

All-round vinder

NEW DEPP Champagne - en ægte publikumsfavorit. Håndlavet af høj kvalitetsacetat med fuld UV400-beskyttelse (UVA+UVB) og et elegant champagnefarvet stel. Det er ikke overraskende, at disse solbriller er vores bestseller. Den runde form smigrer de fleste ansigter, og acetatstellet er utrolig nemmt at justere, så de passer perfekt til dit ansigt.

Shop nu

Bedst egnet til mindre ansigter

Hvis du er vild med NEW DEPP, men de stadig er lidt for store til dit ansigt, anbefaler vi, at du vælger DEPP. De har nøjagtig samme ikoniske stil og form, bare i et mindre stel. De fås endda i vores populære Champagne farve, plus den super unikke Snow Leopard colorway.

Shop nu

Til den solrige ferie

Tager du på en solrige ferie til jul har du bestemt brug for et par solbriller. Der findes ikke bedre solbriller end HOBBES Crystal. Fremstillet af schweizisk TR90-indsprøjtning og praktisk talt uforgængelige!

Injektionsmaterialet er ikke kun super holdbart, det gør også disse solbriller utroligt fleksible og ikke mindst komfortable - ideelle til stranddage eller afslapning ved poolen. Stol på os, dette er det perfekte par solbriller til en ferie i varmen.

Shop nu