VORES HISTORIE

The hungry generation

Vi lever, vi lærer, vi fortsætter med at vokse. Vi bliver mere sofistikeret og velinformerede for hver dag der går. Vores produkter bliver designet her i København af et ungt og internationalt team med en fælles passion for frihed, for kultur og for solbriller.

Vi nedbryder barrierene

Vi nedbryder barrierene mellem tilgængelighed og aspirationer i fashion, ved at redefinere hvor denne grænse skal sættes. Vores produkt fremhæver skandinavisk minimalisme, som bygger på vores dedikation til design og kvalitet.

Vi gør en forskel

Helt fra starten, vidste vi, at vi vil give noget tilbage. Derfor har vi startet et clean ocean projekt. For hvert par MESSYWEEKEND solbriller vi sælger, donerer vi en andel af omsætningen til ReSea, som faciliterer oprydningen af havplast svarende til vægten af 5 plastikflasker eller 100 sugerør.

Find ud af mere

VI ER MERE END SOLBRILLER

MESSYSNOW

Vores lidenskabsprojekter reflektere os som en virksomhed og som individer. Vi startede ikke MessySnow, bare for at sælge sne goggles, we bruger dem også selv. We sponsorerede CPH Open Snow '19, hvor nogle af de bedste freeskiers og snowboarders fyrerede den af i Sverige. Vi har også fået vores to ski eksperter Frederik og Thomas til at hjælpe os med nogle rigtig grinern og informative ski tutorials, som du kan finde på vores YouTube kanal.

Se nu

MESSYMUSIC

Hvad er en weekend uden god musik? Om du hænger ud på stranden, chiller derhjemme eller skal til fest med vennerne, så er musik helt central i vores verden. MessyMusic er vores måde at samarbejde med seje danske upcoming bands fra hele landet.

MESSYSKATE

Messy holdet er fuld a ivrige skateboardere, så vi startede MessySkate ud fra en stor personlig interesse for kulturen. Hvis du ikke kan have det sjovt på arbejdet, hvad er så ideen, ik'? I 2019 var vi med-sponsorer af CPH Open, og selvfølgelig sørgede vi for at få noget rigtig fedt content til jer!