Om MessyWeekend Copenhagen

Vores filosofi

I stedet for endnu et eyewear-brand er MESSYWEEKEND Copenhagen noget andet. Vi er en livsstil, en bevægelse og et løfte. Vores filosofi er, at mode er et udtryk for individualitet, og at god kvalitet ikke nødvendigvis koster en formue, eller påvirker evnen til at give tilbage. Dette er MessyWeekend Copenhagen. Dette er vores rejse.

Vores vision

At blive det foretrukne eyewear-brand for denne generation og den næste!

Vores rejse begyndte med en vision - en vision om at skabe prisvenlige kvalitetsbriller pakket ind i et cool, urbant brand uden at gå på kompromis med kvalitet, kundeoplevelse eller evnen til at give tilbage. Vi tror på, at briller er mere end bare accessories; de er et statement. De kan afspejle personlighed, attitude og værdier. Derfor satte vi os for at tilbyde sol- og skibriller, der udstråler urban chic, uden at tømme bankbogen.

vores forretningsmodel

Tilgængelig elegance

Vi tror på, at alle fortjener at kvalitetsbriller, der ikke kun komplimenterer stil, uden at de skal koste en formue. Vores designteam innoverer konstant imod at bringe de seneste trends inden for briller, solbriller og skibriller uden eksorbitante prisskilte. Vi har gjort det til vores mission at tilbyde cool, moderne designs, der er tilgængelige for de fleste.

Kvalitet

Ukompromitteret Kvalitet

Kvalitet er kernen i det, vi gør. Vores briller handler ikke kun om at se godt ud; de handler også om at føle sig godt tilpas. Vores produkter er omhyggeligt håndlavede af kvalitetsmaterialer og gennemgår strenge kvalitetskontroller. Vi står bag kvaliteten ved at tilbyde livstidsgarant på vores acetatstel og30-dages tilfredsgaranti på vores glas med styrke og med bluelight-filter.

Clean Oceans

Oprydning af havplast for hvert produkt vi sælger


Men vores commitment stopper ikke ved tilgængelighed og stil. Vi brænder for at beskytte vores planet, især vores have, der i stigende grad trues af plastforurening. Derfor har vi i MessyWeekend Copenhagen allokeret en andel af vores omsætning til at støtte initiativer der sikrer oprydning af plast i havene. Med hvert køb bliver du en del af dette projekt. Sammen gør vi en reel forskel ved at hjælpe imod at bevare vores have for kommende generationer.