KVALITETSSTEL

Vores stel er lavet af forskellige materialer.

Alle acetatsolbriller er håndlavede over mere end 120 steps. Omhyggeligt formet af mange lag af acetatcellulose, der skæres, poleres og omhyggeligt samles i hånden.

Acetat er en holdbar, plantebaseret plast.

Vi bruger robuste 3-barrel- eller 5-barrel-hængsler på alle vores stel, og vi holder af at lege med designdetaljer. Hold øje med forgyldte hængsler og endestykker på stængerne.

Vores active kollektion har ekstra lette stel, som er produceret af schweizisk TR90, som er et ekstremt fleksibelt og holdbart materiale - perfekt til hel dags- og sportsbrug.

LINSER / GLAS

Alle vores linser har selvfølgelig fuld UV400 (UVA+UVB) beskyttelse. Alle vores skibriller, samt de fleste solbriller er udstyret med Triton (USA) CR19 eller CR39 linser og tilbyder high-contrast vision.

Vi tilbyder primært linsefarver og toner, der er bedst til hverdagsbrug (Kategori 3: brune, grønne og grå linser) og til delvist lyse forhold og overskyet vejr (kategori 2: orange, blå osv.). Vores solbriller med gule linser betragtes primært som modesolbriller (Kategori 1).

Vores Active-kollektion af sportsbriller kommer med muligheder for polariserede linser, der er specielt velegnede til vandsport

BLUE LIGHT & OPTISKE GLAS

Vores (anti-) blue light-glas er produceret af nylon, som er et højkvalitetslinsemateriale, der kombinerer fordelene ved polycarbonat- og CR-39-linser. De blokerer 100% af det blue light under 410 nm og 45% af det blå lys på spektret mellem 410 nm og 450 nm.

Vores mest populære stel er også tilgængelige som briller med styrke med standard- eller premiumlinser. Alle kommer som standard med anti-ridse, anti-refleks og vandafvisende coatings. Premiumbelægninger giver ekstra holdbarhed, er nemme at pleje og har et raffineret finish. Disse linser frastøder støv, snavs og vand. Tilgængelig med styrke op til +/- 5,00.

VORES LØFTE TIL DIG

LIVSTIDS- & F*** UP GARANTI

Vi har forbedret vores garantipolitik og giver nu en livslang fabrikationsgaranti på acetatstel, 24 måneder på alle andre (TR90 og metal) stel, samt 30-dages tilfredshedsgaranti på blue light og optiske glas.


Vi er også helt med på, at solbriller let kan blive væk, eller kan gå i stykker, hvis de ikke behandles ordentligt. Er uheldet ude, så send os en mail på hello@messyweekend.com og fortæl os historien. Husk dit MW ordrenummer, og så kvitterer vi med en 30% rabat på et erstatningspar.

CLEAN OCEANS & BEDRE FREMTID

Vi kan ikke lave bedre produkter, uden at give igen - det er vores filosofi og løfte! Gennem vores projekt "Clean Ocean" donerer vi til oprydning af plastaffald fra vores floder og have for hvert MW produkt, som vi sælger.
Vores emballager er produceret af genanvendte materialer, og vi søger konstant at forbedre hele vores supply chain i en grøn retning. Vi er helt opmærksommme på, at vi ikke redder verdenen (endnu) med vores tiltag. Vi gør altid så meget vi kan, og for os er dette en rejse, hvor vi trin for trin forbedrer vi vores foot print, som vi modnes som virksomhed.

PRODUCTION

Before starting production we travelled to China and visited several suppliers and manufacturers to carefully select our new partners. We did this to ensure the production facilities are on par with our business and moral standards. E.g. inspecting and confirming working environment and waste management. We still work closely with the same suppliers today and have a close and trustful partnership with them. We still visit them regularly. Pre covid twice a year. And yearly from 2023.