High performance goggles.

Linserne XE2 & XEp med high-contrast og photochromic technologi kommer nu med magnet-skifte.

Shop skibriller Shop Solbriller

Meet ACHTON & FLOAT II

Ny generation af goggles med enestående optisk klarhed som linserne XE2 og XEp sikrer.

De kommer nu med magnet-skifte, så du i løbet af få sekunder kan skifte linsen ud.

ACHTON

Cylindriske goggles med high-contrast og photochromic dual-linser med fuld UV400 beskyttelse og magnet-skifte. Det tredobbelte fugtabsorberende skum sikrer en optimal pasform hele dagen. ACHTON er opkaldt efter den danske arktiske opdagelsesrejsende Achton Friis, og er (næsten) alt hvad du skal bruge på bjerget.

SHOP NOW

FLOAT II

Sfæriske goggles der sikrer et enormt bredt udsyn. De kommer med XE2, som er high-contrast dual-linser med fuld UV400 beskyttelse og magnet-skifte. Det tredobbelte fugtabsorberende skum sikrer en optimal pasform hele dagen.

Shop now

Vælg den rigtige linse

Alle linser kommer med magnet-skifte, men farverne og teknologien er forskellig. Så hvad skal du gå for?

XE2: High-contrast linse teknologi

Disse high-contrast giver en fantastisk optisk klarhed, som sikrer at du kan se langt flere kontraster i omgivelserne, og derved får en bedre oplevelse på bjerget. De kommer i Green Revo (15 VLT) eller Silver Mirror (16% VLT), og der medfølger altid en ekstra gul linse til fladt lys (55% VLT).

Shop all

Magnetiske linser

Siden vi har lanceret vores goggles for 2 år siden, har vi modtaget masser af positiv feedback. Et kritikpunkt der gik igen var det gamle linseskift. Vi tager al feedback seriøst, og har brugt det sidste år på at udvikle et nyt magnet-system. Det består af 16 stærke magneter i høj kvalitet, som er monteret i framen samt i den dobbelt-lagede linse.

Shop all

XEp: Photochromic linse teknologi

Disse photochromic linser med high-contrast teknologi tilpasser sig automatisk vejret. Med en VLT på mellem 16% og 53% tilpasser farven/tonen i linsen sig automatisk efter hvor meget sollys der er. Ved meget sol bliver linsen helt blå, og forsvinder solen, så vil linsen indenfor 20 sekunder blive næsten helt transparent. XEp giver fantastisk optisk klarhed og afslører detaljer i omgivelserne, som er umuligt at se med det blotte øje. (ikke tilgængelig)