BLUE LIGHT BRILLER

Giv dine øjne en pause med vores briller, der blokerer for blåt lys. Prøv dem i 30 dage med fuld tilfredshedsgaranti.

Køb nu

Gør noget godt for dine øjne

Prøv vores Blue Light-briller. Håndlavede acetat- og metalbriller af høj kvalitet til 650kr.

Har du brug for Blue Light briller?

Hvis du er udsat for digitale skærme hele dagen, så er Blue Light-briller sandsynligvis noget for dig.


Vores Blue Light briller har almindelige acetat- og metalstel, der er udstyret med blålysblokerende linser uden styrke. Har du altid haft lyst til at prøve dem? Vi tilbyder en tilfredshedsgaranti uden risiko. Og der er selvfølgelig også gratis forsendelse og retur.

Køb NEW DEPP Black

Hvad er blåt lys?

Blåt lys er overalt - det er uundgåeligt. Det udsendes naturligt af solen, men også fra vores digitale skærme. Nu hvor digitale enheder dominerer vores liv mere og mere, bliver vores øjne overeksponeret for blåt lys. Selvom eksperter stadig diskuterer, om det er skadeligt, så er der ingen tvivl om at for meget blåt lys kan føre til gener som øjenbelastning, tørre øjne, hovedpine og søvnbesvær.

Vores Blue Light briller kan hjælpe dig med at lindre dette!

Køb NEW DEPP Crystal

Hvordan virker Blue Light briller egentlig?

Uden at blive alt for teknisk, så er det blå lys fra digitale skærme kortbølget, hvilket betyder, at det spredes mere og får dine øjne til at fokusere forkert. Dette belaster øjnene, da de arbejder ekstra hårdt for at behandle strålerne. Resultatet? Du ender med at overanstrenge dine øjne og blinke mindre, hvilket fører til kløende, tørre øjne, som vi alle har oplevet efter en lang dag på kontoret.

Køb LENNON Gold

Vi har løsningen!

Vores Blue Light briller er udstyret med et filter, der blokerer de irriterende blå lysstråler, så du har energi nok til enhver messy weekend.

Shop vores Blue Light kollektion