PAS PÅ VORES PLANET

VI VIL GØRE EN FORSKEL

MESSYWEEKEND vil gerne tage ansvar. Vi vil bidrage positivt til en plastikfri natur og gøre en forskel. Derfor har vi indgået et samarbejde med Empower, hvor vi gennem donationer støtter internationale og lokale NGO-projekter som indsamler plastikaffald til genbrug.

Empowers “Plastic Positive”-tiltag organiserer og faciliterer oprydningsprojekter globalt. 100% af donationerne går direkte til projekterne, som udover at mindske forureningen, ligeledes skaber arbejdsmuligheder i udsatte områder. Du kan læse meget mere om Empowers mission og påvirkning her: Plastic Positive.

DIN INDFLYDELSE

Vi har gjort det let for dig. For hvert produkt du køber, donerer vi en del af omsætningen! Mere specifikt fjernes plastikaffald svarende til 5 flasker eller 100 sugerør fra naturen, hver gang du køber en brille. Du kan derfor anskaffe dig din nye yndlingsbrille og samtidig gøre en forskel.

EN PLASTIKFRI NATUR

Vi har længe haft fokus på, hvordan MESSYWEEKEND aktivt kan gøre en forskel. Derfor har vi siden 2021 støttet forskellige internationale NGO-projekter. Fælles for projekterne har været formålet om at mindske plastikaffald i naturen. Vores nuværende partner, Empower, har indtil nu faciliteret oprydningsprojekter i Norge, Indien og Indonesien, hvor plastik bliver fjernet fra områder som skove, floder og strande.

MESSYWEEKEND X BIO

Vi har derudover lavet en mere miljøvenlig udgave af vores bestseller-modeller, hvor stellet er produceret i BIO-acetat. Materialet er lavet af naturmaterialer som bomuldsfibre og træspåner og efterlader derfor en mindsket miljøbelastning.