CLEAN UP THROUGH DONATIONS

For hvert produkt vi sælger, donerer vi en andel af omsætningen til ReSea Project, der faciliterer og dokumenterer oprydningen af havplast svarende til vægten af 5 plastikflasker eller 100 sugerør.

CARING FOR THE OCEAN

I januar 2021 indgik vi et partnerskab med ReSea Project og NGO'en Plastic Change. Det primære formål med vores donationer er at sikre en certificeret og dokumenteret oprydning i lokalsamfund i Indonesien, hvor der er massive problemer med plastaffald i både oceaner og floder. ReSea Project er en lokalsamfundsdrevet oprydningsløsning, der understøtter bedre affaldshåndtering og samtidig øger bevidstheden om problemet ved kilden. Når plastikaffaldet er indsamlet, bliver det sorteret og leveret til lokale affaldsbanker, hvor det bliver distribueret til genbrug og affaldshåndtering.

SEE THE IMPACT

LONG-TERM CHANGE

Vi er med på, at indsamlingerne af affald hverken er en langsigtet eller permanent løsning på problemet med havforurening. Vi ønsker at inspirere til forandringer ved at bidrage til uddannelse samt til mere bæredygtige affaldshåndteringssystemer, både lokalt og globalt

Da vi lancerede MESSYWEEKEND tilbage i 2018 indgik vi et samarbejde med NGO'en 4THEPLANET (tidligere PROARTSO) og grundlagde projektet "ORIGINES". Initiativet havde til mål at sikre bæredygtige metoder for oprydning samt sortering af plastikaffald ved Stillehavet.

Der blev organiseret både oprydninger og uddannelsesevents i særligt udsatte områder ved Colombias Stillehavskyst. Disse områder er ofte fjernt beliggende og tungt forurenet med plastikaffald. 4THEPLANET organiserede oprydningerne af strandene, samt skabte opmærksomhed på problemerne lokalt. De uddannede lokalsamfundene og arbejdede på at skabe et funktionelt affaldshåndteringssystem.

SEE VIDEO ON YOUTUBE