BRILLER MED STYRKE

Nu kan du få styrke i dine Messy-briller! Vi tilbyder nær- eller fjernsynskorrektion op til -6 til +8. Vi bruger udelukkende kvalitetslinser fra italienske EssilorLuxottica, og linserne bliver skåret, slebet og klargjort til dig i vores hollandske laboratorium.

SHOP BRILLER

SÅDAN GØR DU

Vælg først stel og derefter linsetype - enten standard, premium eller premium+. Du kan også tilføje et ekstra filter, der blokerer for blåt lys – ideelt, hvis du er langsynet og planlægger at bruge dine briller foran skærmen. Upload eller indsæt derefter dine receptoplysninger, og så er du klar!

For en mere detaljeret oversigt, se vores FAQs nedenfor.

SHOP BRILLER

FAQ

Du næsten i mål. Alt du skal gøre er at smide et par MW briller i kurven – husk at vælge "bestil med styrke", hvorefter du vil blive guided igennem processen samt de oplysninger vi har brug for fra dig.

Not to worry – det er faktisk ikke så svært som det ser ud. Vi skal nok hjælpe dig! Der er en del vanskelig terminologi på din recept. Du behøver ikke at forstå størstedelen af den, men det er vigtigt at du indtaster det korrekt, præcis som det står på din recept. Se "Begrebsafklaring" for mere info hvis du er i tvilv.

Din recept er dine data. Du skal blot kontakte din optiker eller øjenlæge og bede dem om at udlevere dem til dig. Hvis du ikke har din recept ved hånden, kan du nemt sende den til os pr. e-mail efter dit køb.

Vi anbefaler, at du får dine øjne tjekket af en øjenlæge eller en optiker en gang om året. Det koster mellem 0,- og 400,- hos de fleste optikere, og op til 1000,- hos en øjenlæge. Hos begge kan du få din recept udleveret, som du skal bruge til at bestille hos os. Omkostningen til øjenundersøgelsen sparer du hurtigt ved at købe MW-briller.

Højre og venstre (OD og OS) -
Det virker simpelt, men der sker alligevel at folk bytter rundt.
Dit højre øje: OD, H, R eller Hø
Dit venstre øje: OS, V, L eller Vø

SPH (Sfære) - Dette tal angiver, om du har langsynethed (hypermetropi) eller nærsynethed (myopi). Et positivt tal (+) indikerer langsynethed: du har svært ved at læse tæt på. Et negativt tal (-) indikerer nærsynethed: du har svært ved at se langt.

CYL (Cylinder) - Dette tal angiver graden af din bygningsfejl (astigmatisme), hvis du har sådan en. Målingen siger noget om formen på din hornhinde. Står der ikke noget her, så har du ingen bygningsfejl. Står der et lavt tal, så siger det noget om at dit øje har en mere rund form, mens et højt tal indikerer en mere oval form.

Axe (Akse) - måles i grader, og fortæller om retningen af din bygningsfejl (astigmatisme). Vores laboratorie skal bruge denne information til at producere dine solbrilleglas med den korrekte vinkel. Akseangivelsen er et tal mellem 1 og 180, hvor 90 er den lodrette meridian, og 180 er den horisontale meridian.

ADD – ADD bruges, hvis du har andre korrektioner, og har brug for bifokale linser eller flerstyrkeglas. Dette tilbyder vi desværre ikke i øjeblikket, og vi anbefaler at du går til din lokale optiker. Gerne med et MW stel under armen. ADD er normalt mellem +0,75 til +3,00 D og det vil være den samme styrke til begge øjne.

Pupilafstand (PD) – er afstanden mellem dine pupiller målt i millimeter. Der er ikke altid, at det fremgår af en brillerecept. PD bruges som regel ved flerstyrkeglas, som vi desværre ikke tilbyder, hvorfor det ikke er vigtigt at du udfylder dette. Er du i tvivl, så sidder vi klar til at hjælpe.

Vælg mellem standard, premium og premium+

Standardglas: De kommer med en standard anti-ridse- og anti-refleksbelægning. Tilgængelig for øjenrecepter op til +/- 5,00. (+ 500 kr)

Premiumglas: Disse glas kommer med endnu bedre anti-ridse- og anti-refleksbelægninger, som sikrer en længere holdbarhed. De er nemme at pleje og har et raffineret finish. Disse glas er også støv-, snavs- og vandafvisende. Tilgængelig for øjenrecepter op til +6 og -4,00. (+ 800 kr)

Premium+ glas: er 20% tyndere og har en antistatisk belægning. De afviser fine støvpartikler, snavs og vand og er nemmere at rengøre. Dertil har det en hærdet overflade for at minimere risiko for ridser. Tilgængelig for øjenrecepter op til +8 og -6,00. (+ 1.100 kr)

7-10 hverdage før du modtager dem i posten. Det er faktisk relativt hurtigt! Fra vi modtager ordren, sender vi informationerne til vores hollandske laboratorium, som skærer, sliver og kvalitetstjekker glassene. Herefter sender de dem til os her i Danmark, hvor vi monterer dem i brillerne, foretager endnu et kvalitetstjek før vi sender dem hjem til dig.

30 dages fuld returret og tilfredshedsgaranti - på trods af at de er specialproduceret til dig. Dette gælder både, hvis du ikke synes at modellen passer til dig, og hvis styrken ikke er rigtig. Er det sidste tilfældet, så sidder vi klar til at hjælpe dig med at få tjekket din recept og produceret nogle nye linser til dig med den rigtige styrke.