MessyWeekend X Kickstarter

Tue, Oct 08, 2019

Vi har gjort det før, og nu gør vi det igen. Vi laver en såkaldt Kickstarter kampagne og lancerer dermed nye awesome produkter til en fordelagtig early bird pris.

Hvis du ikke har hørt om Kickstarter før, er det på sin plads, at vi fortæller dig om det nu.

Hvad er idéen med Kickstarter?

Kickstarter er en fordels organisation, hvis formål og mission er, at hjælpe alle former for iværksættere og projekter til at vokse og gro ved hjælp af crowdfunding.

Kickstarter startede i 2009, og omfavner i dag et globalt netværk af kreative projekter, hvor 10 millioner mennesker på verdensplan allerede har støttet et Kickstarter projekt.


“Kickstarter hjælper artister, musiker, filmskabere, designere og andre kreative skabere til at finde de ressourcer og den support de behøver for at gøre deres idé til en realitet. Til dato, er tusinder af kreative projekter, store som små, kommet til live ved hjælp fra Kickstarter fællesskabets support” - Kickstarter.com. 


Kickstarter har ind til nu:

 • 17 milioner mennesker har startet et projekt på Kickstarter.com

 • 4.6 milliarder dollars er blevet doneret til at finansierer projekter

 • 171046 projekter er succesfuld blevet finansieret gennem Kickstarter.


Okay, nice. Men hvordan fungerer det?

Kickstarter-modellen går ud på, at en iværksætter registrerer og præsenterer sin idé til i et Kickstarter-projekt på hjemmesiden.

Præsentationen skal indeholde en video og en beskrivelse af projektideen samt historien bag projektet. Interesserede investorer eller fremtidige kunder kan her sponsorere ideen med penge og derved hjælpe til at realisere projektet.

Til alle Kickstarter projekter sætte et finansielt mål, og når målet er nået, kan projektet erklæres som succesfuldt. Alle Kickstarter-projekter skal indeholde en belønning til deres investorer eller såkaldte “backere”, som i vores tilfælde har været vores produkter. 
MessyWeekend X Kickstarter

MessyWeekend har allerede fået finansieret to projekter via Kickstarter. Første gang i 2018 hvor vi viste verden vores baby og hjertebarn heraf vores første kollektion af solbriller i dansk design, produceret kvalitetsmaterialer og til en pris som er fair for alle, som ønsker alt det bedste i én solbrille.

Vores anden Kickstarter kampagne gik løs allerede året efter i februar 2019, hvor vi udvidede vores univers, og løftede sløret for solbrillernes fætter fra det kolde nord - vores XE-one ski goggles.

Ved hjælp fra Kickstarter og støtten fra de mange tusinde backers, er MessyWeekend vokset til hvor vi er i dag, og har gjort det muligt at videreudvikle på vores produkter, og søsætte vores tredje Kickstarter-projekt i efteråret 2019. Vores Kickstarter kampagne okt 2019 - what’s all the fuss about?

Dette efterår er vi gået i nørd-mode og virkelig taget fat i det tekniske hjørne for at udvikle to nye ski-linser, som med sikkerhed vil forbedre din ski-oplevelse.

 Vi præsenterer vores sprit nye ski goggles med en enten XE2-linse eller en XEP-linse.


Vores nye ski goggles er ekstra modstandsdygtige overfor ridser, har anti-dug og ventilationssystem samt et perfekt og holdbart fit gennem hele dagen på grund af de forbedrede stropper.

Vores XE2-linse er en høj-kontrast linse, som giver skærpe dit syn af konjukturer og kontraster, hvor vores XEp-linse er fotokromisk linse, som tilpasser sig alle tænkelig vejr-forhold.

Læs mere om MW skigoggles med XE2 og XEp-linser på her eller gå til vores Kickstarter projekt og bliv en del af vores fantastiske backere her.

I er på! Hvordan støtter jeg?

Hvis du gerne vil have fingrene i vores cool INUIT XE2 eller XEP ski goggles til en early bird-pris og samtidig støtte MessyWeekend, skal du blot gøre følgende:

- Gå til Inuit Kickstarter Campaign

- Tryk på den store grønne “Back this project”-knap

- Benyt vores vores early bird tilbud 

Mange tak for støtten !